Kladdkaka
Jag provade ett nytt recept på kladdkaka som jag hittade i en hemmets journal, väldigt god, men inte så kladdig så nästa gång blir dte lite kortare tid i ugnen.

Ingredienser
3 ägg
2 ½ dl socker
125 g flytande smör
1 dl vetemjöl
½ dl maizena majsstärkelse
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl kakao
½ tsk bakpulver
Gör så här
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner smöret. Blanda ner övriga ingredienser. Häll i smord och bröad form och grädda i 20-25 minuter på 175 grader.

Ingredienser
3 ägg
2 ½ dl socker
125 g flytande smör
1 dl vetemjöl
½ dl maizena majsstärkelse
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl kakao
½ tsk bakpulver
Gör så här
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner smöret. Blanda ner övriga ingredienser. Häll i smord och bröad form och grädda i 20-25 minuter på 175 grader.
Kommentarer
Trackback