BokreanKöpte lite böcker på bokrean på coop :)  1001 cupcakes, kakor och andra förföriska frestelser ,  mina rosa cupcakes (med 12st silikonformar) och I djungeln och På bondgården till tjejerna!

Torsdag

Såhär fint vinterväder har vi haft i veckan!


Börjar med en bild från när jag var på promenad med hundarna o Maddis häromdagen!

Idag har de varit fullt upp känns de som, men de e bra :) Skjussade tjejerna till dagis imorse, sen tog jag en liten promenad med hundarna. Hämtade sen upp Louise och så åkte vi till stallet, tog en ridtur på Purris och Akire, var ganska härligt med alls snö ute förutom att de snöade o blåste en del så blev lite kallt, men annars var de bra!
Hem o duscha o äta o sen hämta tjejerna igen, lämnade dem hos Marcus och så tog jag en timmes promenad med hundarna, var också ganska skönt förutom att de typ regnade lite. Åkte hem o kokade vegetarisk ärtsoppa med morot, gick bra förutom att jag blir tokig på alla skal man får plocka bort! Mixade soppan sen när den var klar för tror tjejerna äter bättre då. Det bev som en krämig puré och den gick allt hem hos dem, blev inget kvar! Så de ska jag göra igen, bara att de tar lite tid. Tjejerna fick sen bada o nu ligger de i sängen o sover snart förhoppningsvis. Sen ska jag träna o kolla på the voice usa samtidigt! Är lite trött o seg men känns bättre efter man tränat o kan slappa med gott samvete :) Ja. så dagarna går på för fullt fast man e hemma.

På ridlektionen i måndags fick jag rida Wendel för andra gången, de gick ganska bra, går alltid bäst mot slutet av lektionen. Men jag blev helt slut, han e ju en storhäst, så fick ta i lite mer plus att han var ganska studsig så inte så lätt o sitta ner i traven. Bra träning e de ju iaf! Malou var med o filmade lite så har klippt ihop en liten film.O här kommer lite bilder (tagna med mobilen därav kvalitén)

Bonzo & Lucky i skogen när jag o Malou var på promenad.

På promenad med PurrisLuciaspöket

Jag har fört över massa gamla filmer som vi filmat när jag var liten o lite äldra också som jag hade på dvd, men nu finns allt i datorn, dock inte riktigt som jag ville, men det duger iaf. Tänkte bjuda på en liten film vi spelade in som heter Luciaspöket. Jag var ganska feg som liten som kanske märks och ska väl erkänna att jag fortfarande e de ;)


Tisdag

Tänkte göra en liten uppdatering igen, har nyss tränat lite o nu sitter jag här o lyssnar på Taylor Swift, har nyss upptäckt att hon har många bra låtar :)Vi har varit förkylda ett tag, men nu är det bättre iaf, så det är skönt. Har färgat håret sen sist och det blev bra, tog lite mörkare än jag gjort förut. Beställer henna och indigo från Helenas Henna som jag färgar med, funkar jättebra, inga kemikalie, sliter inte på håret :) Men har ingen bild tyvärr.

Har varit ganska kallt ett tag nu och det är bra för då blir inte hundarna så smutsiga när man är ute, har gått en del skogspromenader på sistone, perfekt i detta väder, dock utan barn o barnvagn.

Tjejerna går på dagis som vanligt 15h i veckan, det går bra, lite gnälligt ibland när jag lämnar men de har bondgård med djur o leka med o då brukar de gå bra :) Speciellt Nathalie har börjat bli ganska trotsig, hoppas det är en period som går över snart. Värst är påklädningen när vi ska ut, men snart är de vår o de ska bli skönt! Josefine är väldigt duktig o ska plocka iordning mycket o städa. De är väldigt snälla mot varann också och hämtar saker till den andra, inte så mycket bråk än.

På ridskolan går det bra, går framåt iaf. Tredje gången fick jag rida Alma, en d-ponny, då var det hoppning och hon var jättepigg, hade lite svårt att hålla henne, men hoppade iaf de två hindrena två gånger, gick fort men bra :) Hindren var ganska låga men har inte hoppat på ca 13 år så. De två senaste gångerna har jag ridit Grey Boy, också en D-ponny, jättemysig och trevlig så blev glad när jag fick ha honom igen. Igår gick de framåt och ibland riktigt bra, vi gjorde lite skänkelvikning, bakdelsvändning och lite öppna. Det är roligt o lära sig lite igen, synd att det kostar så mycket bara.

Josefine


Nathalie


Grey Boy


RSS 2.0