BVC

I måndags var vi till BVC för att ta en ny vikt på dem, de gick bra förutom att de var lite hungriga, men båda hade gått upp bra :) Jag helammar båda två förutom nån enstaka gång som vi gett dem ett mål ersättning, det funkar jättebra. Ibland tar de lite tid o få dem o äta bara och det är lite jobbigt när de är hungriga samtidigt eftersom den ena får vänta på maten då.
I onsdags hade vi hembesök med inskrivning och det gick också bra, ingen vägning då, men vi fick lite papper o sånt. Nästa besök blir den 18:e.


2010-05-10, (bf)

Nathalie
Vikt: 3055g (+160g)
Längd: 49cm
Huvudomfång: 35,2cm

Josefine
Vikt: 3210g (+185g)
Längd: 49,5cm
Huvudomfång: 36,5cmUtskrivna

I torsdags var vi som sagt till karlstad för besök till hemsjukvården. Båda flickorna hade gått upp bra, Nathalie lite mindre men det var ändå ok, så dem blev utskrivna :) Till veckan blir det bvc här istan istället och vi behöver ta en ny vikt imorgon för att se att de går upp bra. Det blev även en läkarundersökning och det var bra. Fast både två ska på ultraljud för höfterna så jag hoppas det visar bra sen. Vi fick även recept på järndroppar som vi ska ge dem varje dag fram tills de är 6 månader gamla. 

6 maj,  (v39+2)
Nathalie   Vikt: 2895g (+35g)
Josefine   Vikt: 3025g (+80g)

Sondfria

Nu är sonderna borta från flickorna, så skönt :) Båda två hade gått upp lite, var inte mkt, men iaf inte gått ner. Vi ska till karlstad på torsdag igen för vägning och läkarundersökning, kanske blir utskrivining också. Annars blir det vägning igen nästa vecka men då kommer sköterskan hem till oss.

4 maj,  (v39+0)
Nathalie   Vikt: 2860g (+35g)
Josefine   Vikt: 2945g (+50g)


Första promenaden själv

Igår tog jag första promenaden själv med flcikorna i vagnen och hundarna, gick faktiskt ganska bra :) När Marcus är iväg till strängnäs måste jag ju fixa det själv så. Josefine drog ur sin sond igår, hon ser mkt finare ut nu, skönt att slippa den :) Hoppas att Nathalies försvinner idag också när sköterskan kommer. Jag hoppas de gått upp bra, ska bli spännande o se vad de väger.
Lägger in bilder på lucky o maya också :)
Bonzo har blivit pappaInatt har Bonzo blivit pappa till 5 friska valpar :) tre st tricolor, en ruby och en black&tan. Två st tricolor + black&tanen var tikar och de andra hanar. Ska bli kul att hälsa på dem om ett tag när de blivit lite äldre :)

Kennel Salliefields


Amning + badning

Det går fin fint med amningen nu, vi har inte sondmatat dem något sen natt mellan fredag och lördag. De äter mellan 2-5 timmar mellan målen, inte alltid samtidigt men på dagen gör de inte så mkt. Bara de äter samtidigt på natten, fast det blir ju lite efter varann :) Har inte provat att dubbelamma än men de kanske går snart de med. Jag hoppas de har gått upp bra vid nästa vägning på tisdag, isåfall kanske de blir av med sonden, hoppas de :)

I förrgår var det dags för ett bad igen, denna gång njöt d einte lika mkt, men de var nog för nära inpå nästa måltid.

Just nu håller jag på o bakar lite bröd, Marcus har nyss åkt iväg till ölme för att hämta gödsel. Snart är de nog dags för lite mat åt Josefine också. Får se om jag orkar mig på att ta en promenad själv med hundar + vagn idag.


NathalieJosefine


RSS 2.0