Uppdatering

Var längesen jag uppdaterat nu, men haft fullt upp med allt det vardagliga. Tjejerna råkade öven på magsjukan, så de var dåliga drygt en vecka, tog ett tag tills de återhämtade sig också, men nu är de bra! Dock lite hesa nu, men inte lika illa och de är pigga o så. Går fortfarande bra på dagis, det är skönt, går ofta väldigt smidigt att lämna dem och de vill åka dit så de e bra! Jag har fått sommarjobb och börjar om 8 veckor, så då blir de fulltid på dagis, så jag hoppas de går lika bra!
För nån vecka sen tog jag fram cykelvagnen och har varit ute o cyklat lite med tjejerna och det gillar de! Ganska jobbigt, men bra träning och man blir väl bättre i bättre. En bild från premiärturen i år:Skulle vilja cykla lite mer o inte ha bilen, men lite svårt när hundarna ska med. Men ska iaf försöka cykla så ofta som möjligt till dagis!

Här kommer ett par bilder från lekparken förra veckan, när jag o Malou var där med tjejerna. Det gillar de och vill inet gå därifrån.

Nathalie


Josefine


Avslutar med en bra låt och video :) Nu ska jag kolla på Once upon a time innan läggdags. Hoppas på en bra natt då tjejerna ganska ofta krånglar på nätterna eller vaknar väldigt tidigt, idag somna de fort vid läggdags iaf :)RSS 2.0