Söndag

Idag har tjejerna haft kalas med Marcus, så jag har typ varit själv hela dagen, förutom med hundarna då :)
Började dagen med att gå upp en timma för tidigt, jag ställde om klockan på mobilen innan jag somna igår och satte den på halv åtta, smög upp o skulle göra välling men såg då att klockan i köket visa halv sex! Så klockan var ju alltså halv sju, försökte smyga o lägga mig igen, men tjejerna vakna o fick välling kvart i sju.
Det var skönt att bara va hemma idag, har också blivit förkyld, men kännts ganska bra ändå, men nu på kvällen e de lite värre igen, måste vila imorn så jag orkar med ridlektion på kvällen.
Iaf idag har plcokat o städat efter kalaser, mkt skräp o disk blir de, men kunnat ta de lugnt o inte stressa så de var skönt, blev även en kort tur till maxi för lite handling. Har även tagit en långpromenad med de små vovvarna i fina vårvädret! Passade även på att hämta cykeln och har tvättat den så till veckan ska de cyklas! Hade tänkt cykla idag, men fick skippa de pga förkylningen. Nu ska jag snart kolla på veckofinalen av big brother och sen blir de nog sängen!

Mina älskade vovvar!




2 år!

I fredags fyllde tjejerna 2 år! tiden går så fort. Tyvärr blev de förkylda i torsdags så vi tog det mest lugnt o fredags, de fick vara ute i trädgården en stund hos Marcus iaf. Igår hade vi kalas här hemma, mkt folk o mkt presenter :) De fick kläder, en spis, grytor, mjukisdjur, sulkys, såpbubble-pistoler, bla :)
Allt gick bara bra och de hade skoj, men både de o jag var helt slut sen. Blev några bilder iaf som jag hann med när de var kalasfina :)

    

Vi bjöd på vegetarisk smörgåstårta



och vanlig tårta!



Nathalie



Josefine


Choklad!

Finns det nått godare än choklad? Nej, jag skulle inte tro det :) Är lite kvällssugen just nu och kom då på att skriva ett inlägg om det godaste som finns!



jag stör mig lite på när det står blockchoklad i recept, jag köper aldrig blockchokladm tycker inte dne är riktigt, bra choklad ska det vara. Jag gillar mörk choklad och använder mycket choklad när jag bakar, har ett litet lager här hemma som jag passat på o köpa när det är billigt. De som jag gillar bäst och är prisvärda är Marabous mörka choklad (44% kakao) och Odense mörk choklad (56% kakao) om jag nån gång anväder mjölkchoklad brukar de bli Marabous (30% kakao), men Fazers är godare dock något dyrare.

Visste ni att enligt EU så måste Mjölkchoklad innehålla minst 30% kakao och Choklad minst 35% kakao? Allt där under kallas blockchoklad.

Den absolut godaste chokladkakan är denna från lindt, tror jag ska unna mig en när jag fyller år ;)


Tisdag

Idag har tjejerna varit på dagis som vanligt, de skulle va ute när jag lämnade dom o då går de smidigt! Jag har tvättat och plockat o grejat här hemma, en promenad med hundarna också såklart! Blev även en fika på stan med Erica och åt en vanlijsemla, mums! Hittade även två tröjor till tjejerna på lindex som jag tittat på förut som nu hade halva priset!

Idag åt vi linsgryta till mat, tjejerna fick spagetti och jag bulgur, de åt bättre denna gång än sist när de fick couscous, men som vanligt är det kul att kasta mat på golvet o till hundarna (spec lucky) ska bli så skönt när de blivit stora nog o slutat med det :) Sen kom Louise hit en stund på kvällen o tjejerna har badat, och de gillar de!

Jag har tittat på big brother och nu ska jag strac ta ut hundarna för o kissa o sen lägga mig o kolla på desperate :)

Lite bilder:

På promenad


Hundarna när vi är på promenad i solen!


Nathalie


Josefine

Ridlektioner

Igår var det dags för ridlektion igen, denna gång fick jag rida Revue, han är svart och väldigt fin! Han var trevlig att rida och rider honom gärna igen :) Vi tränade en hel del på sistsen och red mesta delen utan stigbyglar i trav, gick bra att sitta ner så mycket, men har träningsvärk i magen idag. Vi red lite volter bla. Bäst gick de ju såklart sista minutrarna, men de tar sig!

En bild på fina killen:



Förra veckan var de hoppning och såg väl inte fram emot det så mycket. Jag har ju inte hoppat sen jag gick på ridskolan för ca 14 år sedan och då gillade jag det, hoppade på Alma för några veckor sen också, men väldigt lågt och blev bara en gång för hon var så pigg. Iaf, men denna gånegn fick jag Grey Boy och det gick riktigt bra ibland, så det var kul! Dock rev vi ett par gånger, men de gör inte så mkt. Det flöt på väldigt bra, fast vi var många i gruppen så man behövde inte stå o vänta länge. Malou var med som vanligt och blev en liten film från det:








RSS 2.0