Hundarna till veterinären

I tisdags var jag med båda hundarna till veterinären för att ta bort tandsten o så på dem. Åkte till den nya kliniken uppe på a9, de verkar bra där :) Hade tid klockan nio o först fick de vägas (Lucky 9,0kg , Bonzo 10,5kg) och sen kolla veterinären på dem lite och gav dem lugnande. De somnade väldigt fort och sen fick jag gå ut.
Sen upptäckte de att båda hundarna hade en del dåliga o lösa tänder så då fick de sövas mer och på Bonzo drog han ut en tand och på Lucky fyra. Passade även på att få dem vaccinerade då det var 3 års sen sist.
Jag tror de var klara typ halv elva, men de behövde piggna till lite innan de fick åka hem och jag var väl hemma igen lite innan tolv.

Båda två var väldigt slöa hela dagen o orka inte göra så mkt, men när Malou var här en sväng piggna de till lite :)
Nu verkar de må bra iaf, men jag ska försöka sköta tänderna på dem lite bättre så de inte blir lika illa igen. Köpte en tandgel på apoteket de ska få varje dag. Bonzo hade också tydligen svamp i öronen så de måste jag tvätta 2 ggr per dag ett tag o sen då o då. Dyrt blev de  4000kr totalt, men det är de värda. Veterinären tyckte också att de inte skulle ta mer än 6 månader tills de kom dit igen o kolla tänderna, för de var några som var på väg o bli dåliga men vi får väl se, hoppas de håller sig bättre. Det känns iaf bra att de varit iväg för de hade nog väldigt ont i tänderna stackarna.


Kommentarer
Postat av: Malou

Sv: Ja dt har jag gjort men var ändå jätte trött.Kram

2011-05-02 @ 08:03:02
URL: http://malouforsbeerg.blogg.se/
Postat av: Köpa Hemsida

Bra blogg verkligen! Hoppas det e mkt bättre med hundarna nu :)))

2011-05-09 @ 22:23:03
URL: http://www.tccdesigns.com
Postat av: Ulrika

Saknar uppdate av bloggen :)

Kram

2011-05-30 @ 01:01:25
URL: http://tindras-mamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0