1 månad och ny vikt

Idag är flickorna redan 1 månad gamla, tiden går verkligen fort. Sköterskan har varit här idag igen och tagit lite vikt o så. Och de går uppåt, allt är bara bra. Nathalie drog ur sonden imorse igen, men denna gången väntade vi tills sköterskan kom, så Nathalie missade en måltid, men de gick ganska bra ändå, hon sov mest.
I onsdags åt de själva för första gången, Nathalie åt i 8 min och Josefine i 10 min, så nu vet vi att de kan och att det är på gång, så snart kanske de slipper sonden om vi har tur, ska bli skönt när den är borta :)

23 april, 1 månad gamla (v37+3)
Nathalie   Vikt: 2640g
Josefine   Vikt: 2730g


Kommentarer
Postat av: Satu

Hej vännen!Ojdå, vecka 35..:-/ Då har vi nog världens tur att gränser går vid 33 veckor här :-DIdag fick dem en apnéknapp som dom har på magen, och så har dem ju sonden.

Här sa dom att så länge dom har sond så måste man ha nån slags övervakning, behövde inte dina det? (man får ta hem den, fast man kan ta bort den själv) Ändå känns det skönt att ha den på åtminstonde på natten, så man vet om dem slutar andas.Danilo drog också ut sonden idag, jobbigt som du skrev om det skulle hända hemma på kvällen/natten... :-/Hur länge behöver dina flickor ha sonden?

Kram Satu! :-)

www.mybabydolls.blogg.se

2010-04-23 @ 16:55:39
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Absolut promenader hänger vi gärna med på mycket roligare att gå tillsamans än själv! Vi får bestäma någon dag till veckan! kramar:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0