Halvtid

Nu har halva semestern gått, känns lite konstigt. Bara två veckor kvar o vara ledig. Vädret har varit lite halvdant, regnat ibland, så har inte blivit så mycket badande, ett par gånger iallafall. Vi har nästan skrapat klart allting, bara garageporten kvar, så skönt. Nu är det de roliga kvar att måla :-). Imorgon ska vi åka till tippen med massa skräp och köpa färg.
Annars har vi inte gjort så mycker, i fredags fick vi åka till veterinären i karlstad med maya för hon hade så ont i ett framben. Louise följde med också. Men när det väl var vår tur hos veterinären så hade Maya inte ont längre, konstigt men bra. Hon fick iaf en smärtstillande spruta. Känns lite träligt bara, vi skulle avvaktat lite istället. Efteråt blev det en kort sväng till ikea och biltema, så vi fick med oss lite småsaker hem.
Idag har det regnat nästan hela dagen, vi var ute till ölme på eftermiddagen och jag tog en tur på Purris, regnade bar alite då som tur var. Nyss har det börjat ösa ner igen, jag hoppas på uppehåll imorgon.


Kommentarer
Postat av: marie

ja trist start på semestern!

2009-07-20 @ 20:24:54
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





RSS 2.0