Tigerkladdkaka

Denna är riktigt god, speciellt chokladdelen :) Är nog godast kall när den stelnat om man orkar vänta. Grädde är gott till.



Ingredienser x 2
2 dl socker
1 dl mjöl
2 ägg
100 g smält smör
1 dl kakao respektive 1 dl snabbmarsan pulver + lite vaniljsocker

Gör så här
Gör två smetar i en varsin bunke.
Rör ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna och sist smöret.
Smörj och bröa en rund form.
Varva de båda smetarna i formen och rör lite med en kniv så att de blandas lite och kaka är marmorerad.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, i ca 200 grader.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





RSS 2.0