TillväxtsUltraljud v24+

I torsdags var vi som sagt på tillväxtsultraljud, bebisarna mättes m.m Allting såg bra ut, tvilling 1 är något större än 2:an. 1:an vägde 596 g och ligger på -8% och 2:an vägde 562 g och ligger på -13%. Vi passade också på att fråga om könen och det visade sig vara två små flickor, så nu kan vi köpa lite rosa kläder också :-) De ligger på en varsin sida av magen, 1:an till vänster och 2:an till höger, båda med huvuden neråt, får hoppas de vill ligga kvar så så kanske det kan bli en vanlig förlossning. 1:an ligger något lägre ner än 2:an. Jag har kännt en hel del starkare sparkar ovanför naveln och nu förstår jag ju eftersom båda ligger med benen där :)
Sen var det besök på specialist mvc, pratade lite och kontrollerade livmodertappen, även den var bra. Men läkaren sjukskrev mig på 50% from idag så att jag kan vila under dagen o så. Det känns bra, för förra veckan var jag väldigt trött efter varje dag på jobbet. Så nu jobbar jag halv åtta till halv tolv varje dag. Får hoppas det går bra med försäkringskassan också, så det inte blir ngt strul där, men de borde de ju inte iaf.

En bild från idag vecka 24+6


Kommentarer
Postat av: marie

härligt att läsa att det är bra med era alla 3.

Skönt att du går ner i arbetstid och ta det lite lugnare. Hoppas allt gå bra med fsk de har en tendens att vara oerhört sega med utbetalningar osv...

2010-01-25 @ 17:52:17
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-02-13 @ 17:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0