4 veckor gamla

20 april, 4 veckor gamla (v37+0)

Nathalie   Vikt: 2590g


Josefine   Vikt: 2620gIgår hade vi hembesök av sköterskan igen, de vägdes och hade gått upp en del :) Så det var bara bra.
Hon hjälpte till med amningen lite och Nathalie sög lite iaf, Josefine var mest trött. Men nu ska vi träna mer på amningen och låta dem bli hungriga mellan målen, blir lite kämpigt ett tag nu eftersom det tar lite tid men det är de värt bara de lär sig sen :) Vid varje måltid är det först amning, sen sondmatning och efter det ska jag pumpa.
Igår tog vi även en promenad igen, fast vi hade otur att de börja regna precis då, men då fick vi testa regnskyddet till vagnen iaf :)
Ska även berätta att i måndags kväll vid 23.00 så var det en liten flicka (Nathalie) som drog ur sin sond, det var precis innan matdags så var bara att ringa till karlstad och sen åka iväg till sjukhuset för att få en ny. Men de gick bra och gick väldigt fort på sjukhuset.
Nu ska jag ta en morgonpromenad med hundarna innan det är dags för nästa måltid.

Kommentarer
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Dom är så oerhört vackra. ja det där med sondutragning känner jag allt för väl igen. Blev ohållbart tills vi fick lära oss själva. här är allt bara bra. Ja skönt att göra nått för sin egen skull trotts andras åsikter! Kanske kan ta och ses nästa vecka om det passa er såklart! massa kramar

Postat av: Cizzi

Grattis till tjejerna på 1 månadersdagen!! :-)

2010-04-23 @ 12:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0